Despre noi

 

 

SPN Aequitas a fost înființată în anul 2000 și are în prezent sediul într-o clădire de birouri (Cotroceni Class Offices) situată în zona centrală a orașului, în imediata apropiere a Pieței Operei. Cei trei notari parteneri beneficiază de suportul unei echipe numeroase, structurată în departamente juridice de specialitate precum și în departamente administrative tradiționale (financiare, administrative, de calcul, curierat, arhivări și de recepție).

Experiența și organizarea noastră în echipe dedicate proiectelor dumneavoastră, ne face capabili să oferim consilierea juridică și toată siguranța de care aveți nevoie, atât pentru dumneavoastră personal, cât și pentru afacerea dumneavoastră. Capacitatea de a ne mobiliza rapid ne face partenerul ideal pentru a va coordona tranzacțiile.

Acest parteneriat se dorește a fi cu adevărat eficient, biroul nostru beneficiind de dotări IT de înaltă performanță tehnică și de un sediu dedicat activităților notariale, care vă va pune la dispoziție camere de întâlnire care să asigure confidențialitatea tranzacțiilor dumneavoastră.

Echipele noastre vor lucra la proiectele dumneavoastră cu profesionalism și dinamism într-un cadru prietenos și modern.

 

GALERIE